[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line
 


Välkommen till [S.I.C]!

Tack för att du använder vår WEB sida.

Det är ett nöje för oss att få lov att presentera för dig vår skola, våra undervisningsmetoder samt vårt kulturella utbud. [S.I.C.]s huvudsakligt mål är nämligen att förena spanskundervisningen med ett brett utbud av fritids- och kulturella aktiviteter. Vi erbjuder bland annat besök på museer, bio, flamenco, sporttävlingar mellan lärare och elever, välkomstmiddagar, lekar etc. På detta sätt vill vi förvandlar din tid här hos oss till en oförglömlig upplevelse.

Cádiz, en tretusenårig stad som befinner sig på en plats gynnsam för turism och inlärning, ligger avskild från de stora turiststråken, är lagom stor i storlek och erbjuder en strålande vacker natur.

Hos [S.I.C.] hittar du en personlig undervisning som är framtagen för dina behov. Vårt arbetslag förvandlar spanskinlärningen till en totalupplevelse, en process där vi förenar akademiska aspekter och sociala aktiviteter i en oslagbar miljö.

Vi ser fram emot att få höra av dig och att få hjälpa dig att forma just dina spanskstudier.

Med vänliga hälsningar

Luis Garrido
Akademisk ledare 

Follow us...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Our Accreditations...
Our Discounts...
Student Comments...
 

[SIC] har för mig varit en väldigt bra skola. Skolan är liten och personlig vilket har bidragit till att jag har kunat lära mig mer. De små klasserna ger alla tillfälle att få tid och uppmärksamhet. Undervisningen är väldigt personlig och lärarna trevliga. Dessutom finns det möjlighet att få hjälp med saker även utanför skolan så som resor över helgerna, flamencokurser, fotbollsmatcheroch dyl. Alla på skolan ar väldigt hjälpsama och det är inte sällan vi umgås med lärarna utanfär skolan. Jag har lärt mig väldigt mycket under denna tid.

Mimi Saverman (Suecia)
mimi.saverman@gmail.com

 
Social NetworksCopyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz