[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line

Kultur og fritid


VÅR KULTUR

Prvinsen Cadiz tilbyr noen av vakreste og varierte severdigheter i Spania. Besøkende blir lett fortapt i dens landsbyer og byer, hvor lokale alltid er vennlige og villige til å prate.

Byen Cadiz vil overraske deg med sin rikholdige kultur og historiske arv, og dens rikelige tilbud av fritidsaktiviteter. Det er umulig å gå glipp av dens tallrike barokke og nyklassiske kirker, spesielt: den nye og gamle katedralen. Den nye ble oppført mellom 1722 og 1853, og dens musuem viser noen av de fineste Spanske arkitektur i barokk, rokoko og nyklassisk stil.

Santo Domingo klosteret og San Felipe Neri kirken spiller en viktig rolle i byens og landets historie respektivt. I den sistnevnte kan man kan blant annet bivåne et maleri av den spanske maler; Murillo. I nærheten på den nyklassiske Plaza Mina finner man Cadiz musuem med dens samlinger av arkelogiske funn etter Fonikerne og Romerne, og malerier av størrelser som Goya, Murillo, Zurbaran og Rubens.

Andre steder man bør avlegge et besøk er Tavira Tårnet, med dens møkre kamre, og ved hjelp av speil og linser er man i stand til å se hele byen, slottene i San Sebastian og Santa Catelina, la Alameda Apocada, el Falla Teatro, arkivier og biblioteke, fra fugle perspektiv.

Konkurenten til byens umåtelige kultur tilbud, er fritidsaktivitetene som finner sted innenfor bymuren eller i Puertatierra. Karnevalet i Cadiz er en de eldste og mest kjente i Spania. Karnevalet utgjør en internasjonal turist attraksjon, og fra overalt kommer folk for å hygge seg og ta del i feiringen iført kostymer, og lytte til populære og oppfinnsomme sanger (en liten advasel: selv spanjoler kan ha vanskeligheter med å fortså de komiske tekstene).

Førti dager senere preger påske feiringen bygatene. Denne katolske feiringen er en voldsom kontrast til det hedenske karnevalet. I løpet av påsken, paraderer tusen a Gaditanos med figurer og bilder av Jomfru Maria og Jesus igjennom gatene sammen med kammer musikk og lukten av blomster og røkelse..

Kronbladene fra Carnagione-blomsten som regner overJomruen av La Palma er spesielt slående. I mai forvandles byen nok engang, for å ta i mot Motorcycle Grand Prix som er arrangert i Jerez Circuit.


Follow us...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Our Accreditations...
Our Discounts...
Student Comments...
 

Cadiz ist eine wunderbare Stadt. An jeder Ecke entdeckt man Neues: kleine lauschige Plätze oder eine Kirche oder den Blumenmarkt, eine Statue oder ein Denkmal. Der Strand ist einfach fantastisch, unendlich lang und voller Ueberraschungen. Von der Schule s.i.c. war ich sehr beeindruckt. Klein, aber fein. Alles pünktlich und die Lehrer sehr nett und zuvorkommend, aber streng. Ich habe sehr viel gelernt und profitiert in diesen 4 Wochen. Cadiz und die Schule sind wirklich einen Besuch wert.""

Ruth Derungs (Switzerland)
RuthDerungs@gmx.ch

 
Social Networks


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz