[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line

Les Methoden


Sinds de oprichting van [sic] hebben wij ernaar gestreefd innovatieve leermethodes te ontwikkelen, om zo het leren van Spaans te optimaliseren. We zien het leren van een taal vanuit een communicatieve, integrale aanpak en dus niet alleen als het overbrengen van een concept. Wij richten ons op de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en gaven bij onze studenten.

We hebben daarom een interactieve methode ontwikkeld om niet alleen het leren van een taal te stimuleren, maar het eigen maken van de taal te bereiken. Onze methode bestaat uit een aantal verschillende niveaus, om het leren van de linguïstiek en de grammaticale aspecten van het Spaans te verbeteren maar ook de cultuur en de meer subtielere manieren van communiceren eigen te maken. Onze leraren zijn Universitair geschoold in Spaanse literatuur en Etymologie en werken in teamverband om het onze studenten mogelijk te maken om effectief in het Spaans te communiceren.

[sic] beschikt over de beste middelen, zowel in materiaal als in personeel, om het voor onze studenten mogelijk te maken alle taalvaardigheden (schrijven, spreken, lezen en begrijpen) bij te brengen om zo in een nieuwe taal te kunnen communiceren.


Follow us...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Our Accreditations...
Our Discounts...
Student Comments...
 

"Cadiz offers all the best aspects of Spain: culture, sunshine, beaches and Andalucian ambience. The friendly teachers and welcoming atmosphere at SIC seemed a part of this: our morning classes quickly became an enjoyable experience. A structured, professional approach helped us get to grips with grammar suited to our level, while making room for conversation and discussion. The teachers' grasp of Spanish language and grammar was impressive and reassuring whenever we had doubts or queries. We would recommend SIC to anyone wanting to learn the language in a truly Spanish context!"

Marc McDonagh
marcmcdonagh@hotmail.com

 
Social Networks


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz