[Choose your language]  
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line
School voor Spaanse taal in Cádiz


Welkom bij de school voor Spaanse taal in Cádiz. Wij zijn een school die Spaans aan buitenlanders geeft in de stad Cádiz (Andalusië), Spanje.
Spaans leren op de Internationale School voor Spaans (S.I.C.) in Andalusië is heel gemakkelijk en heel aangenaam. De school ligt op 20 meter van het strand en is zodanig ingericht dat de leerlingen Spaans leren in een aangename omgeving, want wij zorgen niet alleen voor kwaliteit in het onderwijs maar ook voor goede faciliteiten. Wij beschikken over ruime lokalen met airco en goede verlichting. De school voor Spaanse taal biedt bovendien gratis internet aan en eveneens een multifunctionele ruimte (TV, DVD… etc.) en een bibliotheek.

Vermaak je en leer bij S.I.C!

Onze cursussen Spaans... Spoedcursussen Spaans...


Onze cursussen Spaans zijn opgezet volgens een nieuwe en dynamische methode. Onze leerlingen zitten in kleine groepen (max. 7 leerlingen per groep) om zo de kwaliteit te kunnen garanderen van dynamisch en persoonlijk onderwijs. De cursussen Spaans zijn onderverdeeld in twee modules: een met Spaanse grammatica en de ander met Spaanse conversatie. Ons team bestaat uit docenten Spaanse taalwetenschap met veel ervaring en ambitie in het geven van de Spaanse taal aan buitenlanders.


· Spoedcursus Spaans
· Spoedcursus Spaans
Spoedcursus Spaans (COMBI)

· Cursus algemeen Spaans
· Voorbereidende cursus (Cervantes Inst)
· Cursus Spaanse cultuur en maatschappij
· Commercieel Spaans
· Spaans voor toeristen
· Spoedcursus Spaans en Flamenco
· Spoedcursus Spaanse gitaar

Onze activiteiten... Onze overnachtingsmogelijkheden in Cadiz...


Bij S.I.C. zijn we van mening dat Uw ervaring in Spanje zich niet beperkt tot het leren van Spaans als tweede taal; maar ook dat U tijd heeft om te studeren en te genieten van de vrije tijd en de Spaanse cultuur. Daarom bieden wij bij Spaans in Cadiz een grote variatie in activiteiten en mogelijkheden aan naast de lessen Spaans.


Het comfort in onze overnachtingsmogelijkheden komt overeen met onze onovertroffen cursus Spaans. Daarom zijn de overnachtingsmogelijkheden bij S.I.C. voor ons erg belangrijk en bieden wij binnen de school een grote eigen variatie daarin aan: zowel in onze appartementen als bij Spaanse gezinnen.

Onze aanbevelingen..


S.I.C., als toonaangevende school voor onderwijs in de Spaanse taal in Andalusië, is lid van verschillende Spaanse en buitenlandse organisaties om zo een maximale kwaliteit te kunnen garanderen in onze cursussen Spaans in Cádiz.
Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7 | Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz