[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line

FAQ


Wist je dat?

Is the web safe?

Yes, both the registration form, and credit card page use a 256 bit SSL Certificate, encrypting all information that you send to us.

Heb ik een medische verzekering nodig?

Inwoners van andere landen die deel uitmaken van de Europese Unie hebben geen aanvullende medische verzekering nodig, er zijn overeenkomsten m.b.t. gezondheidszorg met alle andere E.U. deelnemers. We raden je aan te checken bij de gezondheidszorginstanties in je regio.

Voor niet ingezetenen van de Europese Unie raden wij aan, net als met alle andere reizen, aanvullende medische verzekeringen af te sluiten. Of de openbare gezondheidszorg toegankelijk is voor je hangt af van internatonale overeenkomsten.

Welke munteenheid is de officiële in Spanje?

Vanaf 1 januari 2002, is de officiële munteenheid de euro.

Kan ik mijn cursus opzeggen?
Voor onze opzegvoorwaarden zie de Algemene voorwaarden

Als ik in Cadiz ben, kan ik dan mijn logeeradres (verblijfplaats) veranderen?
Om je verblijf in Cadiz zo aangenaam mogelijk te maken zijn al onze logeeradressen (verblijfplaatsen), zowel gezinnen als appartementen, van te voren geïnspecteerd en gekeurd. Zouden er ondanks alles toch problemen ontstaan zullen wij deze naar alle tevredenheid proberen op te lossen.

Kan ik zonder extra kosten gebruik maken van de faciliteiten van S.I.C.?
Ja, S.I.C. biedt je vrij toegang tot internet, studiebronnen en materialen, audiovisueel materiaal en een telefoon/fax berichtenservice.

Is er een mogelijkheid tot contact voor dringende zaken?
S.I.C. heeft een 24 uurs bereikbaarheidsdienst voor dringende zaken ter beswchikking voor leerlingen en hun familie. Het nummer zal je worden gegeven op het registratieformulier.

Kan ik het cursusniveau eventueel aanpassen?
Met behulp van een niveautoets en een persoonlijk interview, streven wij ernaar om je op het juiste niveau te plaatsen. Eventueel kun je, afhankelijk van het individueel leertempo, in overleg met je leraar en de directeur van de Academie het niveau zonodig veranderen.

Wat is bij de registratiekosten inbegrepen?
Inbegrepen bij de registratiekosten zijn : het aantal lesuren zoals in detail staat beschreven bij de cursussen, het gebruik van de aanwezige faciliteiten, de verblijfplaats (indien je je ervoor hebt ingeschreven), het lesmateriaal (lesboeken, fotocopieën, welkomstfolder, plattegrond van Cadiz). Entreegelden bij de excursies zijn niet inbegrepen!


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz