[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line

Algemene Curssusen


Alle algemene cursussen zijn verdeeld in twee delen

Theorie, dit gedeelte concentreert zich op grammaticale aspecten van een taal. Nadat studenten in de nieuwe concepten zijn onderwezen, worden er oefenopgaven gegeven om de nieuwe stof eigen te maken. (Duur: twee en een half uur)

Praktijk, studenten brengen het geleerde in praktijk, in gesimuleerde of echte situaties, om zo te leren hoe goed te communiceren in het Spaans. Dit deel van de cursus richt zich op het uitbreiden van de woordenschat met behulp van: lezen, bandopnames, videos en krantenartikelen. Verder biedt het de mogelijkheid om spreekvaardigheid te vergroten door middel van discussies en spreekbeurten, etc. (Duur: anderhalf uur)

Niveau

Beginner A1: de eerste kennismaking met Spaans, deze cursus is ontworpen voor studenten zonder enige voorkennis van de Spaanse taal. De cursus is gericht op het eigen maken van de basis grammatica om in alledaagse situaties te kunnen communiceren.

Basis A2: ontworpen voor studenten met enige kennis van de Spaanse taal die hun taalvaardigheden willen vergroten. Deze cursus benadrukt het leren van de grammatica en het eigen maken van het al geleerde.

Middel B1: ontworpen om de ingewikkelde grammatica eigen te maken, vloeiendheid in het communiceren te verkrijgen en het vergroten van woordkennis.

Gevorderden B2-C1: ontworpen voor Spaanse studenten die al over taalbeheersing beschikken. De zeer complexe grammatica maar ook de basis komen hier aan bod. Deze cursus bevat ook subtielere vormen van de Spaanse taal zoals uitdrukkingen, spreektaal, formele schrijfstijl, leesvaardigheden en presentaties door studenten.

Expert C2: ontworpen voor studenten die, door werk of persoonlijke omstandigheden, Spaans als een tweede moedertaal willen beheersen. Deze cursus legt de nadruk op oefenen om zo de geleerde stof eigen te maken, maar ook op het bestuderen van de complexe Spaanse fonetiek, morfologie en syntaxis.


Curssusen voor specifieke doelen


Deze cursussen hebben flexibele schema's om het studenten mogelijk te maken om deel te nemen aan zoveel als hij/zij nodig heeft

D.E.L.E.voorbereidende cursussen: deze cursussen bereiden onze studenten voor op de examens voor de D.E.L.E. diploma's in de vier afgenomen kennisgebieden: lezen, schrijven, spreken en begrijpen. Deze diploma's, uitgegeven door het Cervantes instituut, zijn de enige officieel erkende diploma's voor de beheersing van de Spaanse taal. Deze diploma's zijn erkend door het Spaanse ministerie van Onderwijs en Wetenschap.

*more info

Spaans voor Toerisme en Hotel: deze cursus is opgesteld voor studenten met een basiskennis van het Spaans die door hun studie of carrière meer kennis van het Spaans voor specifieke situaties in de toeristische industrie nodig hebben (direct mailing, reisbureaus, reisgidsen, conciërge, prijzen, restaurants, accommodatie). Studenten hebben de mogelijkheid om het programma samen te stellen waar ze het meest in geïnteresseerd zijn.

*more info

Spaanse cultuur en samenleving: het doel van deze cursus is de kennis van de Spaanse cultuur en geschiedenis te vergroten. We benaderen deze complexe sociaal-culturele materie door ons te focussen op de Spaanse geografie, gewoontes en folklore, maar ook op de belangrijkste politieke, economische en historische gebeurtenissen.

*more info

Commercieel en zakelijk Spaans: deze cursus is ontworpen om de behoefte te vervullen van studenten die in een korte periode Spaans moeten leren. De student zal samen met de educatief directeur een programma samenstellen om zijn verblijf te optimaliseren, inclusief het aantal lesuren en de specifieke aandachtsgebieden.

*more info

Spanish for business with a work internships:

Deze cursus is in tweëen verdeeld: een theorie klas waar studenten hun kennis van het zakelijke Spaans vergroten en verbeteren (8 huur per week) en een praktisch gedeelte waarbij studenten stage kunnen lopen in de meest vooraanstaande bedrijven in de baai van Cádiz (Cádiz, Chiclana, Jerez de la Frontera, El Puerto de Santa Mariá en Puerto Real). Deze stageplekken hebben een minimum duur van twee maanden en een maximum van drie, de stage vereist 15 werkuren per week.
Kandidaten worden ondergebracht op het niveau van hun ervaring en opleiding in één van de belangrijkste industrieën van de provincie. Geïnteresseerde studenten dienen over een gemiddeld of gevorderd niveau van de Spaande taal te beschikken.


Follow us...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Our Accreditations...
Our Discounts...
Student Comments...
 

The thing I remember most from my time at sic was the incredible fun that we had, I mean I know that sounds cliche but it real was lots of fun, the teachers are all very good and we were continuously laughing in the classes, but still learning, because they insisted that no english be spoken in the classroom, on top of that I met lots of people like me from all over the world who made the whole experience even better. Cadiz is a fantastic city on the southern coast of sunny Spain, so its a perfect place for the course, you spend the mornings learning spanish and the afternoons bronzing on the beach. A wonderful experience!!!

Callum Cheatle
(South_Africa)
elephant77@hotmail.com

 
Social Networks


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz