[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line

Culturele activiteiten


ONZE ACTIVITEITEN

Je zult binnen ons leerprogramma vele bezoeken en activiteiten voor onze studenten vinden. Hierbij bieden we optionele culturele bezoeken en weekend trips aan, met als doel de studenten bekend te maken met de Spaanse cultuur en leefgewoonten in het algemeen en in het bijzonder met de Andalusische en die van Cádiz.

Bij het lesprogramma inbegrepen zit een wekelijkse stadsrondleiding, een strandfeest of een avondje uit met de leraren en studenten om het nachtleven van Cádiz te verkennen. We hebben ook wekelijkse film avonden, met speciale nadruk op Andalusische films. Ook is er de mogelijkheid om conferenties of toespraken bij te wonen over gevarieerde onderwerpen:

Architectuur in Cádiz

Hedendaagse Andalusische literatuur en kunst

De geschiedenis van CádizFlamenco


De Andalusische keuken

Carnaval

De heilige week

Andere optionele bezoeken zijn: een begeleide dag of weekend naar de belangrijkste historische en culturele steden in de regio: Sevilla, Cordoba, Granada en in de provincie Cádiz, Jerez de la Frontera, de witte dorpen en het magische Castellar de la Frontera.

We bieden ook een speciale rondleiding door Cádiz, we bezoeken musea, kerken en de Tavira toren en bezoeken een aantal van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van de stad. We bieden bezoeken aan naar alle plekken genoemd onder de link; “De provincie”.

De ontspannings activiteiten die we organiseren voor onze studenten variëren van: golf, water sporten, paardrijden en extreme sporten. We bieden ook de mogelijkheid om te organiseren in één van de vele sportscholen in de provincie.

Als onderdeel van onze culturele activiteiten bieden we ook de mogelijkheid om flamenco en dansshows te bezoeken of te deel te nemen aan onze gitaar of danslessen.

We hebben speciale programma's het hele jaar door:

[Carnaval] de historie, de gevolgen voor de stad, symbolen en natuurlijk meedoen.

[Heilige week] de geschiedenis, de symbolen, de tradities en genootschappen en bezoeken aan de hoogtepunten.

Noot: alle optionele activiteiten zijn onderhevig aan een minimum en maximum aantal deelnemers en aan het seizoen. We raden je aan om te vragen naar de mogelijkheden op het moment van reserveren.


Follow us...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Our Accreditations...
Our Discounts...
Student Comments...
 

Adorei estudar em Cádiz! As praias são lindas e a cidade maravilhosa! Fiz um curso de 2 semanas e foi incrível, pois aprendi bastante coisa em pouco tempo. O método é bem rápido e dinâmico.Os professores são bem atenciosos e o ambiente da escola super familiar. Estou agora morando em Sevilla, fazendo universidade, mas já morro de saudades de Cádiz, espero voltar logo, pois lá tem um astral muito massa."

Elisa (Brasil).

 
Social Networks


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz