[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Kurssit
Muut Palvelut
On-Line
 


Hei ja tervetuloa Spanish in Cadiz, S.I.C kielikoulun nettisivuille.

Kielikoulussamme voit yhdistää espanjan kielen opiskelun ja vapaa-ajan vieton onnistuneesti. Tarjoamme paljon erilaista kultuuri- ja vapaa-ajan ohjelmaa kuten vierailuja museoihin, elokuvia, flamencoa, urheilukilpailuja opettajien ja oppilaiden kesken, tervetulotilaisuuksia, pelejä ym mukavaa. Haluamme tehdä vierailustasi espanjassa ikimuistoisen.

Koulu sijaitsee historiallisessa Cadizissa, jolla on ikää 3000 vuotta. Miellyttävä ilmasto, upeat ja kauniit rannat sekä loistava kulttuuritarjonta tarjoavat hyvät puitteet opiskelulle ja onnistuneelle lomalle.

Spanish in Cadiz, S.I.C kielikoululla on laaja valikoima kursseja, mutta räätälöimme tarvittaessa kurssin myös juuri sinun tarpeeseesi. Innostunut opettaja tiimimme tekee oppimisesta ainutlaatuisen kokemuksen rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä.
Tavoitteenamme on kielen oppimisen lisäksi, että saat uusia, unohtumattomia elämyksiä.

Opetusmetodimme, joka on joustava ja tehokas kattaa kielenopiskelun kaikki alueet. Opit kielioppia, kannustamme puhumaan ja tutustut espanjan kulttuuriin. Meiltä saat eväät kehittää kielitaitosi mestarilliselle tasolle.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Cadiziin ja Spanish in Cadiz kielikouluun. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.


Ystävällisin terveisin,

Luis Garrido
Johtava opettaja 

Seuraa meitä...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Akkreditointeja
Meidän Tarjoukset...
Opiskelijat sanovat...
 

This was one of my best ever learning experiences combined with one of my best ever holidays. I've moved from an absolute beginner to an intermediate level student in three weeks, and made lasting friends. Thank you Spanish in Cadiz!"

Lee Phillips (UK)
l_.phillips@virgin.net

 
Sosiaaliset verkostotCopyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz