[Choose your language]  
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line
Spansk sprogskole


Spansk sprogskole
Velkommen til spansk i Cadiz. Vi er en spansk sprogskole beliggende i Cadiz i Andalusien i Sydspanien.

Med den internationale spanske sprogskole (S.I.C.) er det nemmere og sjovere at lære spansk. Vores spanskkurser og spanske undervisningsmetologi, er designet til at gøre din spanske oplevelse, til en god en. Dette inkluderer ikke bare vores første klasses lærere og de bedst tænkelige undervisningsfaciliteter, men også kommunikativ fremgangsmåde og materialer i alle vores spanskkurser.

Vores faciliteter inkluderer store lyse klasselokaler med aircondition. Udover det tilbyder vi også fri internet, til brug for eleverne, samt en elev stue med fjernsyn og mulighed for at læse. Skolen er fint beliggende, ikke mere en 20 meter fra den herlige sandstrand i Cadiz.

Vores sprogkurser i spansk... Intensivt Spansk Kursus...


Vores spanskkurser er designet, så de følger den nyeste fremgangsmåde og de nyeste materialer. Vores klasser har et maksimum på syv elever pr. gruppe, for at sikre at alle får den nødvendige personlige opmærksomhed. Kurserne er struktureret i to dele: et grammatik baseret modul og et praktisk modul. Vores lærere er sammensat af kvalificerede spansklærere, med erfaring i at undervise spansk, som et fremmed eller andet sprog.


· Intensivt Spansk Kursus
· Spansk intensivt KOMBI
· Generelle Kurser
· DELE Kurser (Cervantes Inst)
· Spansk Kultur og Samfund
· Business Spansk
· Spansk for turisme
· Curso Intensivo Español y Flamenco
· Curso Intensivo Guitarra Española

Vores aktiviter... Vores indkvartering i Cadiz...


I Spansk I Cadiz (S.I.C.) mener vi at en del af din spansk oplevelse, ikke kun er at studere spansk, men på samme tid at lære om vores kultur og arv. Det er derfor at vi i Spansk I Cadiz, tilbyder en række af ugentlige aktiviteter og muligheder.


Vi mener at komfort, mens du er i udlandet og lærer spansk, er noget der er meget vigtigt for os og for dig. Det er derfor at vi på vores spanskskole, tilbyder første indkvarterings muligheder, enten i en lejlighed eller som en logerende hos en spansk familie.

Vores akkreditiver...


Som en førende spansksprogskole er vi engageret i den højeste undervisnings kvalitet. Det er grundet til at vi er en del af førende nationale og internationale kvalitets standard sprogundervisnings organisationer.

Korte fakta omkring Spansk I Cadiz...


I Spansk I Cadiz vil du finde undervisningsmetoder med et personligt præg, som er gearet til dine krav, så du nemt og hurtigt kan lære Spansk. Vores lærere vil stræbe efter at hjælpe, i processen med at lære spansk i et fuldkomment spansk miljø, ved at kombinere akademiske og sociale begivenheder i et herligt miljø.

Spansk I Cadiz er en ny type sprogskole i Cadiz, hvor det at lære vil være meget nemmere. Skolen har fire fuldt udstyrede klasselokaler med masser af naturligt sollys.

Spansk I Cadiz er en skole hvor det at lære spansk er lettere og mere sjovt. Vores faciliteter inkluderer store lyse klasselokaler med aircondition. Udover det tilbyder vi også fri internet, til brug for eleverne, samt en elev stue med fjernsyn og mulighed for at læse. Skolen er fint beliggende, ikke mere en 20 meter fra den herlige sandstrand i Cadiz. Vi stræber efter at gøre din oplevelse til en god en og dette inkluderer ikke bare vores første klasses lærere og de bedst tænkelige undervisningsfaciliteter, men også kommunikativ fremgangsmåde og materialer i alle vores spanskkurser. Alle på (S.I.C.) er til din disposition, for at guide og løse de spørgsmål som måtte komme. Vi håber at du vil føle dig hjemme iblandt os!

Spansk I Cadiz er designet til at imødegå kravet til at erhverve et andet sprog, på den bedst mulige måde. Vi har udviklet en unik måde at lære spansk på, i en ideel ramme for en spansksprogskole.
Vi tror på at undervise i spansk, er mere end bare at overføre tekniske kundskaber; vi stræber efter at hjælpe dig med at udvikle nye talenter og evner indenfor spansk. Foruden at lære spansk i udlandet i et spansk miljø, tilbyder vi en unik indlæringsmetode, skræddersyet til at lære spansk i Spanien.

Vores hurtige og interaktive metode er struktureret til alle på alle niveauer, på en sådan måde at den ikke kun vil forbedre elevernes grammatiske og sproglige færdigheder, men på samme tid dykke ned i den spanske kultur. Alle lærerne på Spansk I Cadiz, er der for at hjælpe eleverne med at opnå dette mål.

Spansk I Cadiz har alle de nødvendige midler til rådighed, til at hjælpe dig med at øve dine sproglige og grammatiske evner, så du kan opnå de største resultater på den korteste tid.

I vores undervisningsprogram – inkluderer vi kulturelle besøg, hvis hovedopgave er at bringe eleverne tættere på hverdagslivet i Spanien, med fokus på vores egen region Andalusien.


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7 | Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz