[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line

Kurser/Eksamener


Alle de generelle kurser er inddelt i to kategorier

Teori:

Denne del af undervisningen fokuserer på de grammatiske aspekter af sproget. Efter at have lært de grammatiske koncepter får eleven praktiske opgaver for at kunne bruge dem i den korrekte kontekst. (Varighed: 2t og 30m).

Praktisk:

Eleven lærer effektivt at kommunikere på spansk ved at bruge teorien i praksis ved gennemgang af reelle situationer eller gennem rollespil. I denne del af undervisningen bestræber vi på at udvide elevens ordforråd gennem læsning, audio, video og artikler fra tidsskrifter. Dette giver videre mulighed for at udtrykke sig mere flydende gennem debatter, repræsentation, etc. (Varighed: 1t og 30m).

Niveauer

Nybegynder A1:

En første tilnærmelse til spansk, dette kursus er skræddersyet til elever uden spansk forkundskaber. Kurset fokuserer hovedsageligt på erhvervelse af den basale grammatik for at kunne udtrykke sig i dagligdags situationer.

Elementært A2:

Dette kursus er tilrettelagt for elever med nogen spansk forkundskaber, men som trænger til at forbedre sine kommunikationsmuligheder og udvide sit ordforråd. Kurset lægger vægt på tilegnelse af grammatisk kompetence og brug deraf.

Videregående I B1:

Dette kursus har til hensigt at eleverne skal kunne beherske de mere avancerede grammatiske koncepter, flydende kommunikation og at øge ordforråd.

Videregående II B2-C1:

Dette kursus er tilrettelagt til elever der allerede behersker brugen af sproget. Målet er at udvide komplekse grammatiske koncepter og ligeledes vil der være gennemgang af de basale koncepter. Kurset vil gennemgå spanske ordsprog, faste vendinger, formel skrivning, læsning og forståelse, og elev fremvisninger.

Avanceret C2:

Dette kursus er tilrettelagt for elever der grundet arbejde eller personlige behov behøver et sprog på niveau med de indfødte. På dette niveau søger vi at få de opnåede spansk kompetencer til at passe sammen på en naturlig måde og dybdegående studier af spansk

.

Kurser med specifikke formål:


Disse kurser er fleksible for at eleven selv kan lægge en undervisningsplan efter behov

D.E.L.E. forberedende kurser: Disse kurser forbereder vore elever til eksaminering for D.E.L.E. diplom i fire emner: Læse, skrive, konversation og forståelse. Diplomerne udstedes af Cervantes Institute og er den eneste officielt anerkendte vurderingsinstans af kundskabsniveau i spansk.

*more info

Spansk for turisme- og hotelbranchen: Disse kurser er tilrettelagt for elever med et vist spansk forkundskab som grundet akademiske studier eller professionelle karriere ønsker at tilegne sig færdigheder til mere specifikke situationer; så som, kommercielle breve, rejsebureauer, turist guider, restauranter og logi. Studenterne har mulighed for at definere pensum ud fra egne interesser.

*more info

Spansk kultur og samfund: Formålet med dette kursus er at forbedre elevernes kundskaber om spansk kultur og historie.Vi tilnærmer os komplekse socio-kulturelle situationer gennem studier af spansk geografi, skik og folklore og vigtige politiske, økonomiske og historiske hændelser.

*more info

Kommerciel og business spansk: Dette en-til-en kursus er specielt designet til at imødekomme specifikke behov hos elever der har behov for at lære spansk i en kort periode. Udannelses Direktøren og eleven vil for at optimere undervisningen sammen designe et program af antal timer og specifikke emner.

*more info

Spansk for business/Internship:

Dette kursus er delt i to dele, en teoriklasse hvor studenten kan udvide sit business spansk (8 timer ugentligt) og en praktisk del hvor studenten vil deltage i internship hos nogle af de ledende selskaber i Cádiz Bukta (Cádiz, Chiclana, Jerez de la Frontera, El Puerte de Santa Maria og Puerto Real). Disse ”Internships ” vil vare mellem to og tre måneder med 15 timers uger. Kandidaterne vil blive placeret udfra erfaring og formel oplæring i en af provinsens vigtigste internationale studier.

Studenter der måtte være interesserede i dette kursus må være på et videregående eller avanceret niveau.


Follow us...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Our Accreditations...
Our Discounts...
Student Comments...
 

The thing I remember most from my time at sic was the incredible fun that we had, I mean I know that sounds cliche but it real was lots of fun, the teachers are all very good and we were continuously laughing in the classes, but still learning, because they insisted that no english be spoken in the classroom, on top of that I met lots of people like me from all over the world who made the whole experience even better. Cadiz is a fantastic city on the southern coast of sunny Spain, so its a perfect place for the course, you spend the mornings learning spanish and the afternoons bronzing on the beach. A wonderful experience!!!

Callum Cheatle
(South_Africa)
elephant77@hotmail.com

 
Social Networks


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz