[Choose your language]  
 
S.I.C
КАДИС
НАШИТЕ КУРСОВЕ
УСЛУГИ
On-Line

Методология


Още от своето замисляне и създаване, S.I.C. се стреми да предлага/въвежда иновативни и ефикасни методи на преподаване с цел оптимизиране изучаването на езика. В резултат на това ние започваме преподаването на испански с комуникативен и интегрален подход и разбираме ученето като дейност, която не се ограничава само до предаването на знания, а се ориентира и към развиването на нови способности и умения у нашите курсистите.

Разработили сме интерактивна методология за стимулиране не само на изучаването на езика, но и на неговото усвояване.

Нашият метод, интерактивен и бърз, е структуриран в различни нива на обучение, по начин, който да позволява придобиването не само на граматически и лингвистични познания, но и на опознаването на културни аспекти на нашата страна и особеностите в начина на комуникация. Учители в нашето училище са специалисти, завършили Испанска филология и литература, с дълъг период на практика. Целият екип работи с голям ентусиазъм за постигане на крайната цел: предоставяне на подходящото обучение и възможност на курсистите за научаване и ефективно използване на испанския като средство за комуникация. Поради това Spanish in Cadiz разполага с необходимите средства за прилагане на практика на езиковите умения (писане, разбиране, слушане, четене) до достигане на комуникативна компетентност.


Síguenos...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Acreditaciones
Nuestras Ofertas...
Los alumnos dicen...
 

"Cadiz offers all the best aspects of Spain: culture, sunshine, beaches and Andalucian ambience. The friendly teachers and welcoming atmosphere at SIC seemed a part of this: our morning classes quickly became an enjoyable experience. A structured, professional approach helped us get to grips with grammar suited to our level, while making room for conversation and discussion. The teachers' grasp of Spanish language and grammar was impressive and reassuring whenever we had doubts or queries. We would recommend SIC to anyone wanting to learn the language in a truly Spanish context!"

Marc McDonagh
marcmcdonagh@hotmail.com

 
Redes Sociales


Copyright © 2002-2017 Училището Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Училището de Español КАДИС | Cursos de Español КАДИС | КАДИС Ciudad | Cursos DELE КАДИС