[Choose your language]  
S.I.C
КАДИС
НАШИТЕ КУРСОВЕ
УСЛУГИ
On-Line
Училището de Español en КАДИС, Andalucía


Добре дошли в Spanish in Cadiz - Испански в Кадис! Ние сме училище по испански за чужденци в град Кадис (Андалусия), Испания.
В международно училище по испански S.I.C. да се учи испански в Андалусия е най-лесно и удобно. Училището се намира на 20 метра от плажа и е замислено и проектирано така, че курсистите да учат испански в една приятна обстановка, за което се залага не само на качеството на преподаване, но и на качеството и удобствата на базата. Разполагаме с просторни зали за обучение с климатик и много светлина. Училището по испански предлага и безплатен Интернет (wi-fi), обща зала (с телевизия, DVD и т.н.) и библиотека.

Забавлявай се и учи в S.I.C.!

Нашите курсове по испански Интензивни курсове по испански


Нашите курсове по испански са замислени да следват нова и динамична методология. Курсистите ни се радват на малки класове (максимум по 7 човека в група) за да се гарантира качествено, динамично и индивидуално обучение. Курсовете по испански са разделени на два модула – един по испанска граматика и друг за разговори и дискусии. Нашият екип е формиран от преподаватели с образование по испанска филология и богат опит в сферата на преподаване на испански като чужд език.


· Интензивен курс по испански
· Интензивен курс по испански (COMBI)
· Общ курс по испански
· Курс за подготовка за изпита DELE на Института Сервантес
· Курс по испанска култура и общество
· Бизнес испански
· Испански за туризма
· Интензивен курс Испански и Фламенко
· Интензивен курс по Испанска китара

Нашите извънкласни дейности Нашите възможности за настаняване в Кадис


В S.I.C. считаме, че вашето изживяване в Испания не се ограничава само с ученето на испански като чужд език, но също така и с възможността да се забавлявате, да се наслаждавате на свободното си време и испанската култура. За това в Spanish in Cadiz, успоредно с изучаването на испански, предлагаме множество допълнителни дейности и възможности за пълноценно и забавно прекарване на свободното време..


Комфортът на нашите апартаменти е на нивото на чудесните ни курсове по испански. За нас в S.I.C. вашето качествено настаняване в Кадис е много важно. Затова ви предлагаме множество възможности за настаняване, осигурени от училището – в нашето общежитие или с испански семейства.

Нашите акредитации


S.I.C., като водещо училище в сферата на обучението по испански в Андалусия, е член на различни испански и международни организации, с което се гарантира максимално качество на преподаване в нашите курсове по испански в Кадис.
Copyright © 2002-2017 Училището Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7 | Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Училището de Español КАДИС | Cursos de Español КАДИС | КАДИС Ciudad | Cursos DELE КАДИС