[Choose your language]  
 
S.I.C
КАДИС
НАШИТЕ КУРСОВЕ
УСЛУГИ
On-Line

Курсове по испански в Кадис


Всички общи курсове са състоят от две части

Теоретична част, в която се изучава испанската граматика и се правят упражнения, свързани с преподавания материал (2 часа и половина)

Практическа част, където ученикът научава и прилага на практика наученото, било то в реални ситуации или в симулирани за целта такива. Наученото се допълва с лексика, текстове, аудиозаписи, филми, дебати... (1 час и половина)

Нива:

Начално А1/Inicial A1: първо докосване до испанския. Малко граматически познания за комуникация в практически и елементарни ситуации от ежедневието.

Базисно А2/Básico A2: за онези ученици, които вече притежават основни познания по езика, но имат нужда да подобрят своята способност за изразяване и да обогатят лексиката си. В този курс се отдава голямо значение на придобиването на нови граматически познания и на затвърждаване на вече наученото.

Средно В1/Intermedio B1: целта на това ниво е да се постигне овладяване на граматиката, гладкост и лекота при говоренето и да се увеличи лексикалното богатство на ученика.

Високо В2-С1/Superior B2-C1: предназначено за учащите испански като чужд език, които вече имат определено високо ниво в използването му. Задълбочава се в по-сложни граматически теми, въпреки че се припомнят и основните фундаментални въпроси. Допълва се с фрази и изрази от разговорния испански, писание на съчинения и разбиране на текстове, устни изложения.

Усъвършенстване С2/Perfeccionamiento C2: предназначено за онези курсисти, които поради своята работа или личен живот имат нужда от пълно доминиране на испанския език. Това са по-практически часове, където ученикът прилага на практика всичко научено, също така се задълбочава в най-проблематичните въпроси и неясноти в испанската фонетика, морфология и синтаксис.


Курсове по испански


Интензивен курс по испански:
този курс се предлага на всички нива и е предназначен за изучаване на испански като чужд език (25 учебни часа на седмица), разделени в 2 модула (теория и практика)

*повече информация

Интензивен курс (COMBI): напълно аналогичен на интензивния курс, но с 5 допълнителни часа частни уроци на седмица.

*повече информация

Специализирани курсове:


Тези курсове се осъществяват с по-флексабилни за курсиста график и учебен план.

Подготовка за изпита D.E.L.E.: дипломите D.E.L.E. на Института Сервантес са единствените официални дипломи, които удостоверяват владеенето на испански като чужд език. Признати са от Министерството на образованието и науката на Испания.

*повече информация

Испански за туризма и хотелиерството: този курс е насочен към онези курсисти, които имат определено ниво на испански и които заради своето образование или сфера на работа имат нужда да научат ситуации, лексика и специфични граматически аспекти на хотелиерството и туризма (писма, туристически агенции, екскурзоводи, фактуриране, рецепция, ресторантьорство, факс, настаняване.....). Задълбочават се познанията в сферите и въпросите от които курсистът се интересува, гарантирайки пълно разбиране в реални ситуации в тези сектори.

*повече информация

Испанска култура и общество: целта на тази програма е да предложи пълен поглед върху културата и историята на Испания. Курсистите ще научат историята на нашата страна от нейното създаване до съвремието. Изучават се географията, обичаите, празненствата, испанските архитектура, живопис и скулптура, задълбочавайки се преди всичко в литературата, анализирайки поеми и художествени текстове.

*повече информация

Търговки и бизнес испански: този курс е предназначен за хора, които искат да учат или подобрят своя испански със специфична цел: развиването на бизнес отношения с испаноговорящи партньори. Този курс насърчава научаването и използването на лексика и структури, типични за бизнес испанския, кореспонденция, видовете договори и търговски документи.

*повече информация

Бизнес испански с работна практика:

курсът е разделен на теоретична част, в която курсистът ще разшири и добие нови познания по търговки и бизнес испански (8 часа на седмица) и на практическа част, където курсистите прилагат на практика придобитите познания във фирми от Залива на Кадис (Кадис, Чиклана, Херес де ла Фронтера, Ел Пуерто де Санта Мария и Пуерто Реал). Тази практика ще продължи от минимум 2 до максимум 3 месеца (15 часа на седмица). Практиките ще бъдат в международни фирми и корпорации, лидери в своите сектори, бъдейки подбирани според специфичния профил на всеки курсист.

Заинтересованите курсисти трябва да имат минимум средно/високо ниво на испански В2-С1.

Курс "one to one": целта на този курс е да отговори на нуждите, индивидуалните характеристики и потребности на всеки курсист. Насочен е към онези, които имат нужда да научат испански в кратки срокове, поради което им се съставя индивидуална програма (по тяхна мярка) в зависимост от целта на курсиста и неговото ниво. Състои се от индивидуални часове (частни уроци), където курсистът, подпомогнат от директора по учебната дейност, решават за броя на часовете и включената тематика.


Síguenos...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Acreditaciones
Nuestras Ofertas...
Los alumnos dicen...
 

The thing I remember most from my time at sic was the incredible fun that we had, I mean I know that sounds cliche but it real was lots of fun, the teachers are all very good and we were continuously laughing in the classes, but still learning, because they insisted that no english be spoken in the classroom, on top of that I met lots of people like me from all over the world who made the whole experience even better. Cadiz is a fantastic city on the southern coast of sunny Spain, so its a perfect place for the course, you spend the mornings learning spanish and the afternoons bronzing on the beach. A wonderful experience!!!

Callum Cheatle
(South_Africa)
elephant77@hotmail.com

 
Redes Sociales


Copyright © 2002-2017 Училището Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Училището de Español КАДИС | Cursos de Español КАДИС | КАДИС Ciudad | Cursos DELE КАДИС