[Choose your language]  
 
S.I.C
КАДИС
НАШИТЕ КУРСОВЕ
УСЛУГИ
On-Line
 

Добре дошли в [S.I.C]!

Благодарим ви че посетихте нашата уеб страница. .

За нас е удоволствие да ви представим нашето училище, дидактически методи и културно предложение. Основната цел на [S.I.C]. е да комбинира преподаването на испански с широка гама от културни и развлекателни дейности: музеи, кино, фламенко, спортни състезания между ученици и учители, вечери, партита за Добре дошли, игри... които ще превърнат престоя ви при нас в незабравимо преживяване.

Кадис, южен град с трихилядолетна история, заема привилегировано място като дестинация за туризъм и обучение, в същото време е град далеч от основните маршрути на масовия туризъм, средно голям, с прекрасни обширни плажове и изпълнен с естествена природна красота.

В Spanish in Cadiz ще откриете персонално обучение съобразено с вашите нужди. Нашият екип прави изучаването на испански уникално изживяване и процес на пълна интеграция. Съчетаваме академичната среда и богатата културна програма със социалните аспекти на спокойни и приятелски взаимоотношения в прекрасна обстановка.

Нашият гъвкав и интерактивен метод е разделен на различни нива на обучение, предназначени да дадат възможност на нашите ученици да придобият граматически, езикови и културни познания, необходими за овладяване на испанския език. Каним те да се свържеш с нас и да усъвършенстваш своя испански. Ще се радваме скоро да те поздравим с Добре дошъл при нас.

Сърдечни поздрави,
Luis Garrido
Директор по учебната дейност 

Síguenos...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Acreditaciones
Nuestras Ofertas...
Los alumnos dicen...
 

This was one of my best ever learning experiences combined with one of my best ever holidays. I've moved from an absolute beginner to an intermediate level student in three weeks, and made lasting friends. Thank you Spanish in Cadiz!"

Lee Phillips (UK)
l_.phillips@virgin.net

 
Redes SocialesCopyright © 2002-2017 Училището Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Училището de Español КАДИС | Cursos de Español КАДИС | КАДИС Ciudad | Cursos DELE КАДИС