[Choose your language]  
 
S.I.C
КАДИС
НАШИТЕ КУРСОВЕ
УСЛУГИ
On-Line

Културни мероприятия/дейности за свободното време/p>


НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ...

В рамките на нашите програми за обучение по испански предлагаме широка програма от допълнителни културни посещение, турове и уикендпътувания, чиято цел е да запознаем нашите ученици с културата и начина на живот в Андалусия като цяло, и в частност в Кадис.

Затова имаме програма за посещения с екскурзовод на центрове от културно-исторически интерес в областта – Севиля, Кордоба, Гранада, Кадис.... По време на тези екскурзии курсистите се запознават с културата и богатото историческо наследство на Андалусия.

Предлагаме турове на града с екскурзовод за да научите повече и за културното наследство на Кадис – из историческия център, посещения на музеи, кулата Тавия, Катедралата, както и на римски руини в цялата провинция.

Организирани посещения както на крайбрежни градчета, така и на вътрешността на провинция Кадис, които дават възможност за опознаване на културата, историята и съвременния живот - Пътуване из Белите селца, Маршрута на коридата, По пътя на виното, посещения на винарски изби в Херес, Училището по езда....

Спортна програма – екскурзии за упражняване на различни видове спорт, предлагани в Провинция Кадис – голф, морски и екстремни спортове. Ще имате възможност и да вземете часове за начинаещи и напреднали в различни спортни школи по различните видове спорт, които се практикуват в района. В програмата ви има включено ежеседмично плажно парти или вечер навън с учениците и учителите от училището за да видите най-доброто от нощния живот на Кадис.

Има и възможности да присъствате на организирани дискусии и конференции по различни теми като например:Архитектура и урбанизация на Кадис

Съвременна андалусийска литература

История на Кадис от създаването му до наши дниФламенкото
Кулинария на Андалусия и Кадис


Карнавалите

Великден и Страстната Седмица

Светът на фламенкото – предлага се възможността да присъствате на спектакли с фламенко (музика и танци), да се запишете на курс и вземете часове по китара и танци.

Организират се прожекции на испанско кино с особен акцент върху дълго-и късометражни андалусийски филми, както и посещения на кинофестивали, организирани в града.

Специална програма за Карнавала на Кадис – история, въздействие върху живота на града, символика и участие в самия него.

Специална програма по време на Великден в Кадис – лекции за историята, участия, братства, шествия, традиции, религиозни паметници и посещения на шествия и празненства по Всички тези дейности се осъществяват при минимален брой желаещи и планиране съобразно сезона. За повече информация относно допълнителните мероприятия обърнете се към нас по време на записването ви за курса.


Síguenos...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Acreditaciones
Nuestras Ofertas...
Los alumnos dicen...
 

Adorei estudar em Cádiz! As praias são lindas e a cidade maravilhosa! Fiz um curso de 2 semanas e foi incrível, pois aprendi bastante coisa em pouco tempo. O método é bem rápido e dinâmico.Os professores são bem atenciosos e o ambiente da escola super familiar. Estou agora morando em Sevilla, fazendo universidade, mas já morro de saudades de Cádiz, espero voltar logo, pois lá tem um astral muito massa."

Elisa (Brasil).

 
Redes Sociales


Copyright © 2002-2017 Училището Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Училището de Español КАДИС | Cursos de Español КАДИС | КАДИС Ciudad | Cursos DELE КАДИС