[Choose your language]  
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line
Spansk språkskole


Velkommen til “Spanish in Cádiz ®”. Vi er en spansk språkskole som holder til i Cádiz, Andalucia.
Hos Spanish in Cadiz [S.I.C], er det både lettere og morsommere å lære spansk. Våre spanskkurs og vår læremetode er designet for å gjøre ditt opphold til en trivelig opplevelse. Dette inkluderer i tillegg til førsteklasses lærere og flotte lokaler, en kommunikativ undervisningsmetode og studiematariale.
Våre skole består av store lyse lokaler, klasserom med aircondition. Vi har også gratis internett til disposisjon for våre studenter, i tillegg til fellesrom med tv og leseplass.
Skolens beliggenhet er 20 meter fra stranden.

Våre språkkurs…. Cursos Intensivos de Español...


Våre kurs er designet etter den mest populære modellen med tilsvarende studiemateriell. Hver klasse består av maksimum 7 studenter slik at hver enkelt elev får best mulig oppfølging og oppmerksomhet. Kursene er strukturert I to ulike deler: En del med grammatikk en muntlig del. Våre lærere har den nødvendige kompetansen for å undervise spansk som fremedspråk.


· Generelle Kurs INTENSIVE
· Generelle Kurs INTENSIVE (combi)
· Generelle Kurs
· D.E.L.E. Preparatory (Cervantes Inst)
· Spansk kultur og samfunn
· Komersiell spansk
· Spansk for turisme
· Generelle Kurs+ Curso Intensivo de Flamenco
· Generelle Kurs+ Curso de Guitarra Española

Våre aktiviteter Innkvartering.


Hos oss i [S.I.C] er vi av den oppfatning at man får best utbytte av oppholdet ved å kombinere klasseromsundervisning med arrangement som kan by på spansk kultur og tradisjon. Av den grunn kan vi tilby ukentlige arrangementer mens en oppholder seg hos oss.


Når en bor utenlands og studerer spansk er komfort noe som er av stor betydning for oss. Det er derfor vi kan tilby upåklagelige innkvarteringsmuligheter uansett om en skulle velge å bo hos en husvert eller i en leilighet.

Våre ..


Som en ledende spansk språkskole er vårt mål i [S.I.C] til enhver å ha den beste standarden på undervisningen. Det er en av grunnene til at vi er kvalitetsmerket.og del av en ledende nasjonal og internasjonal organisajon for språkskoler.
Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7 | Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz