[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line

Losji og overnatting

INNKVARTERING / BOLIGER

Her hos Spanish in Cádiz er vi av den oppfatning av at oppholdet ditt ikke er begrenset til skolen og spanskkursene, men at en god opplevelse også er avhengig av å bo komfortabelt. Derfor strekker vi oss alltid etter å holde boligene til en komfortabel standard.

Spanish in Cádiz tilbyr to forskjellige måter å bo på; opphold med en tradisjonell spansk familie eller ved skolens egne boliger. Boligene, det være hos familie eller skolens egne, blir regelmessig inspisert for å forsikre at ditt opphold blir så komfortabelt som mulig.


Skolens boliger (Residencia)

Våre boliger er lokalisert i Calle Montañés, ved hjørnet av Plaza del Palillero. Dette er midt i den gamle delen av Cádiz, og du vil være omgitt av tradisjonsrik spansk kultur. Her er det meget livlig midt på dagen, mye på grunn av det lokale markedet like rundt hjørnet hvor de selger alt fra kjøtt, fisk, ost, grønnsaker og blomster. Ellers er det gåavstand til supermarked, shoppinggater, kino, sjarmerende tapasbarer og mer. I forhold til skolen er boligene en 5-minutters busstur unna, men de fleste velger å bruke 20 minutter på å spasere dit på den nydelige promenaden langs Playa de Santa María del Mar, en av flere vakre strender i Cádiz. En annen strand 10 minutter i motsatt retning er den berømte Playa de la Caleta,(hvor innledningen til James Bond: Die Another Day ble filmet.)

Bygningen boligene er lokalisert i er en renovert neoklassisk med tre etasjer. De to øverste er reservert for studenter ved Spanish in Cádiz, mens i den nederste kan man finne lokalene til en Santander-bank. Hver av etasjene består av 8 rom (noen enkelt-, andre dobbeltrom), stue med TV, kjøkken med kokeplater og plass til oppvask, vaskerom, tre bad med dusjer og en patio (en spansk variant av et romansk atrium).

Alle rom er tilgjengelig med naturlig belysning, ventilasjon og tilgang til trådløst internett. Vasking av fellesområder vil bli tatt seg av ukentlig av personell ansatt av skolen. I tillegg vil det være en ansatt boende som kan hjelpe deg med diverse problemer som skulle kunne oppstå.


Familier

Alle vertsfamiliene har arbeidet med oss i en årrekke. Vi bruker et anbefalingssystem hvor ingen familier kan bli vertsfamilier uten en anbefalelse fra en eksisterende vertsfamilie.

Alle vertsfamilier fyller ut et spørreskjema som omhandler informasjon om familien som antall familiemedlem, aldre, hvordan og hvor de bor, etc. Denne informasjonen blir brukt for å finne den familien som passer best for deg.

Alle familiene bor i nærhet av skolen, og vil kontinuerlig hjelpe deg for å gjøre livet som student i utlandet lettere. Boligavdelingen vår bruker et rankeringssystem hvor tidligere og nåværende studenter kan rangere familien sin, og på denne måten kan vi alltid forsikre oss om at familiene alltid møter de høyeste standarder.

 


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz