[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Nuestros Cursos
Servicios
On-Line

De stad


Cádiz

Cádiz, de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam bevind zich op een 10.58 Km lang schiereiland en heeft ongeveer 157.000 inwoners. De stad is bijna volledig omgeven door de zee, met uitzondering van een smalle landtong die de stad verbind met een ander eiland, San Fernando. Tot de oplevering van de Carranza brug in 1969 was dit de enige landverbinding met de rest van Europa. Cádiz ligt strategisch tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan; deze idyllische ligging speelde een doorslaggevende rol in de geschiedenis van de stad. De provincie heeft ongeveer 138 kilometer witte zandstranden, duinen en heldere wateren, de hoofdstad beschikt over 3 stranden die samen ruim 10 kilometer lang zijn.

De rijke historie vind je terug in de vele historische gebouwen, de wonderschone parken en de charmante pleinen. De stad is het administratieve centrum van de provincie en heeft de energie van een hoofdstad zonder de charme van een kleine stad te hebben verloren.

Cádiz heeft een fantastisch klimaat: warm en stabiel. De temperatuur ligt tussen de 14 en 22 graden in de winter en iets boven de 22 graden in de zomer. Cádiz is trots op het feit dat het één van de weinige steden in de wereld is, waar inwoners en bezoekers van meer dan 300 dagen zon per jaar kunnen genieten.


Follow us...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Our Accreditations...
Our Discounts...
Student Comments...
 

Just retired, studying my way around Spain, I have been to five schools, this is absolute best. They have their own textbook, lots of written exercises, just what a visual learner needs. You pay for four hours of instructions, and you get four hours, not three and a half like the other schools. I highly recommend this school."

Ray Sladek (Canada)
raysladek@hotmail.com

 
Social Networks


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz