[Choose your language]  
S.I.C
Cádiz
Kurssit
Muut Palvelut
On-Line
S.I.C Espanjan Kielikoulu Cadizissa, Andalusiassa


Tervetuloa Espanjaan, Spanish in Cadiz kielikouluun.

Escuela Internacional de Espanol, S.I.C kielikoulu sijaitsee Cadizissa, Andalusiassa. Meillä espanjan kielen opiskelu on hauskaa ja tehokasta. Laaja kurssitarjonta ja kokeneet opettajat takaavat sinulle ainutlaatuisen opiskelukokemuksen. Opetusmetodimme suosii spanish school cadizkommunikointia ja kannustaa oppilaita puhumaan. Päämääränä on että opit nopeasti ja nautit olostasi espanjassa. Teemme kaikkemme jotta tunnet olosi kotoisaksi ja saat opiskelusta parhaan mahdollisen hyödyn.

Kielikoulussa on suuret, mukavat ja ilmastoidut luokkahuoneet. Opiskelijoiden käytössä on Internet-yhteys, tietokoneet ja televisio. Viihtyisässä oleskelutilassa voit opiskella, katsella televisiota ja seurustella muiden opiskelijoiden kanssa. Tauolla voit myös käväistä hienohiekkaisella rannalla joka sijaitsee parinkymmenen metrin päässä koulusta.

Espanjan Kielen Kurssit Kurssitarjonta lyhyesti


Kursseilla käytetään uusimpia opetusmateriaaleja ja -menetelmiä joita kehitetään jatkuvasti parhaimman oppimistuloksen saavuttamiseksi.spanish courses cadiz

Opiskeluryhmässä on enintään 7 opiskelijaa, jotta kaikkia opiskelijoita voidaan huomioida yksilöllisesti ja henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Kurssi koostuu kieliopin opiskelusta sekä käytännön puheharjoittelusta. Opiskelija osallistuu itse mahdollisimman paljon opetukseen mm. tekemällä tehtäviä ja keskustelemalla.

Opettajat ovat koulutettuja opettamaan espanjaa erityisesti ulkomaalaisille.


· Intensiivikurssi
· Intensiivi + yksityistunti "combi"
· Peruskurssi
· D.E.L.E tutkintoon valmistava kurssi (Cervantes Inst)
· Espanjan kulttuuri ja yhteiskunta
· Business espanja, liike-elämän espanjaa
· Matkailualan espanja
· Intensiivikurssi + Flamencotunnit
· Intensiivikurssi + Kitaransoitto

Kultuuri Ja Aktiviteetit Majoitus Cadizissa


Spanish in Cadiz, S.I.C kielikoulussa ajattelemme että kokonaisvaltaiseen opiskeluun kuuluu myös tutustuminen espanjalaiseen activities in Cadizkulttuuriin ja elämäntapaan. Tarjoamme joka viikko erilaista vapaa-ajan ohjelmaa ja kulttuuriaktiviteetteja. Niihin osallistumalla pääset harjoittelemaan espanjankielen taitojasi tositilanteessa ja tutustut espanjalaiseen elämään pintaa syvemmältä.


Spanish in Cadiz, S.I.C kielikoulussa uskomme että mukava majoitus on ensiarvoisen tärkeä osa espanjan opiskelua ulkomailla. Järjestämmestudent Accommodations Cadiz majoitusta espanjalaisessa isäntäperheessä tai jaetussa opiskelija-asunnossa. Sinulle sopivan majoituksen löytyminen on meille erittäin tärkeä asia.

Toimintamalli


Johtavana kielikouluna, Spanish in Cadiz, S.I.C kielikoulussa olemme sitoutuneet antamaan laadukkainta mahdollista opetusta. Kuulumme moniin kansallisiin- ja kansainvälisiin kielikoulu organisaatioihin.
Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7 | Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz