[Choose your language]  
 
S.I.C
Cádiz
Kurssit
Muut Palvelut
On-Line

Kulttuuri


Cadizin maakunta tarjoaa muutamia kaikkein kauneimpia ja vaihtelempia nähtävyyksiä Espanjassa. Kävijät kirjaimellisesti eksyvät kyliin ja kaupunkeihin missä paikalliset ovat ystävällisiä ja innokkaita juttelemaan.

Cadizin kaupunki yllättää kulttuurisella ja historiallisella perinnöllään sekä runsaalla vapaa-ajan tarjonnallaan. Lukuisia barokki- ja neoklassista tyyliä olevia kirkkoja, erityisesti Uutta ja Vanhaa Katedraalia ei voi jättää väliin.Uusi Katedraali on rakennettu vuosina 1722-1853. Katedraali ja sen museo on esimerkki Espanjan hienoimmasta barokki- , rokokoo- ja neoklassista arkkitehtuurista.

Santo Domingon luostari ja San Felipe Nerin kirkko näyttelevät tärkeää osaa kaupungin historiassa. San Felipe Nerin kirkossa sijaitsee espanjalaisen maalarin Murillon kuuluisa teos "Immaculate Conception". Lähistöllä, Minan aukiolla sijaitsee Cadizin Museo jossa on kattava kokoelma arkeologisia löytöjä roomalaisten ja foinikialaisten ajoilta. Museosta löytyy mm. Goyan, Murillon, Zurbaran ja Rubensin töitä.

Muita paikkoja jossa kannattaa vierailla on Taviran Torni joka sijaitsee 45 metriä merenpinnan yläpuolella. Siellä sijaitsevan Camera Obscuran (pimeä huone) eli neulanreikäkameran avulla voit katsella kaupunkia lintuperspektiivistä. Kiinnostavia katselukohteita ovat San Sebastianin ja Santa Catalinan linnat, Teatteri Falla ja kaupungin arkinen tohina.

 

Valtavan kulttuuritarjonnan lisäksi Cadizissa on tarjolla suuri määrä vapaa-ajan aktiviteettaja.
Helmikuussa vietettävät Cadizin karnevaalit ovat parhaiten tunnetut ja vanhimmat karnevaalit koko espanjassa. Turisteja saapuu ympäri maailman nauttimaan karnevaalien ainutlaatuisesta tunnelmasta. Erityisen tunnettuja ovat värikkäät karnevaaliasut sekä nerokkaat laulelmat joiden lyyrista komiikkaa jopa muualta tulleiden espanjalaisten on vaikea ymmärtää. 40 päivää karnevaalien jälkeen, maalis- tai huhtikuussa vietetään pääsiäisviikkoa. Tämä katolinen juhlintaperinne on dramaattinen kontrasti vauhdikkaalle karnevaalijuhlinnalle. Pääsiäisviikon aikana tuhannet Cadizilaiset muodostavat kulkueita kantaen Pyhän Marian ja Kristuksen patsaita. Kulkueessa marssii myös soittokunta, patsaat on koristeltu kukin ja frankinsenssin aromit tuoksuvat. Erityisen mieleenpainuva on kulkue jossa La Palman pyhää Neitsyettä kannetaan kapeilla kaduilla ja asukkaat sirottelevat neilikan terälehtiä sen ylle parvekkeiltaan.
Toukokuussa kaupunkin ilme taas muuttuu, kun se vastaanottaa vieraat jotka osallistuvat moottoripyöräilyn Grand Prix kisaan, joka järjestetään vuosittain Jerezin radalla.


Seuraa meitä...
facebooktwitteryoutubelinkedingfourquarepinterestgoogle+ instagram flickr
Akkreditointeja
Meidän Tarjoukset...
Opiskelijat sanovat...
 

Cadiz ist eine wunderbare Stadt. An jeder Ecke entdeckt man Neues: kleine lauschige Plätze oder eine Kirche oder den Blumenmarkt, eine Statue oder ein Denkmal. Der Strand ist einfach fantastisch, unendlich lang und voller Ueberraschungen. Von der Schule s.i.c. war ich sehr beeindruckt. Klein, aber fein. Alles pünktlich und die Lehrer sehr nett und zuvorkommend, aber streng. Ich habe sehr viel gelernt und profitiert in diesen 4 Wochen. Cadiz und die Schule sind wirklich einen Besuch wert.""

Ruth Derungs (Switzerland)
RuthDerungs@gmx.ch

 
Sosiaaliset verkostot


Copyright © 2002-2017 Escuela Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Escuela de Español Cádiz | Cursos de Español Cádiz | Cádiz Ciudad | Cursos DELE Cádiz