[Choose your language]  
 
S.I.C
КАДИС
НАШИТЕ КУРСОВЕ
УСЛУГИ
On-Line

F.A.Q. – Често задавани въпроси


ПИТАМ СЕ ДАЛИ...?

Уеб страницата сигурна ли е?

Да, както формулярът за записване, така и формулярът за кредитна карта използват криптирана връзка на 256 бита със сертификат за сигурност SSL.

Нужна ли ми е медицинска застраховка?

Гражданите на държави-членки на ЕС не се нуждаят от допълнителни застраховки, тъй като има сключени споразумения между всички страни от Европейски съюз по отношение на здравеопазването. Въпреки това ви съветваме да проверите приложимите разпоредби с компетентните органи във вашата страна. За гражданите на държави извън ЕС е препоръчително да сключат медицинска застраховка още при резервиране на пътуването.

Каква валута е в обръщение в Испания?

От 1-ви януари 2002 валутата в обръщение е евро.

Мога ли да анулирам моя курс?

Препоръчваме ви да прочетете Общите условия.

След като пристигна в Кадис, мога ли да сменя настаняването?

За да направим вашия престой в Кадис максимално приятен, всички предлагани от нас настанявания (със семейство или в апартаменти) са внимателно проверени предварително. Независимо от това, ако възникне проблем, ние ще се опитаме да го разрешим и да отговорим на вашите нужди.

Мога ли да използвам съоръженията на SIC без допълнително заплащане?

Да, SIC ви предлага безплатен достъп до Интернет, библиотека, учебни и аудио-визуални материали, обслужване на рецепция.

Когато съм в Кадис към кого мога да се обърна при спешен случай?

S.I.C. разполага с телефон за спешни случаи, който е на разположение на нашите ученици и семействата им 24 часа в денонощието. Номерът ще ви бъде даден след записване за курса.

Мога ли да си сменя нивото?

С помощта на тест за ниво и след лична среща ние се стремим да ви разпределим в най-подходящото за вас ниво. Въпреки това, в зависимост от индивидуалния прогрес и ритъм на възприемане на наученото и след обсъждане с директора по учебната дейност и с учителя, всеки курсист може да си смени нивото на курса.

Какво включва цената на курса?

Включва учебните часове съобразно вашата програма, използването на всички удобства на материалната ни база, настаняването и учебни материали (учебници, фотокопия, папка за добре дошли), посрещане и ориентация. Извънкласните дейности не са включени в таксата за регистрация.


Copyright © 2002-2017 Училището Internacional de Español [sic] Spanish in Cadiz. All rights reserved.
Condesa Villafuente Bermeja 7| Cadiz 11008 - Spain |  Tlf. 34-956-252724
Училището de Español КАДИС | Cursos de Español КАДИС | КАДИС Ciudad | Cursos DELE КАДИС